Aanbieding nieuwe website van € 1750 voor € 1650

 

Wij hebben een prachtige aanbieding die alleen deze maand geldig is: Een nieuwe website: normaal € 1750,-, alleen in de maand februari € 1650,-. Reageer vlot en je hebt snel een nieuwe website!

Webbouwer AVG

Herken jezelf hierin?

1
We hebben jaren geleden zelf een website gemaakt, maar het is tijd voor een professionaliseringsslag.
2
Ik heb een website in een duur en ingewikkeld systeem laten maken, maar ga om mijn website te beheren liever over op een duurzaam en makkelijker systeem, zoals WordPress of Joomla. Waardoor ik óók nog beter word gevonden in Google.
3
Ik zoek iemand die met mij mee wil denken over hoe ik mijn website kan verbeteren en optimaliseren.

Kortom je wil een betere en makkelijk te onderhouden website! Je bent in goed gezelschap. Het merendeel van de bedrijven hebben een website waar ze niet 100% tevreden mee zijn. Gelukkig hebben wij hiervoor een prachtige oplossing:

Alleen deze maand geldig

Wanneer je deze maand een nieuwe website aanschaft, betaal je in plaats van de standaard prijs van € 1750,-, slechts € 1650,-. Je krijgt dan een website in WordPress die helemaal gebouwd is op de toekomst. Let op: deze actie geldt alleen deze maand.

 

Image
Image

Gemaakt voor de toekomst

Wij maken een website die niet alleen aansluit op jouw smaak en wensen, maar ook nog eens zo ontwikkeld is, dat hij in de toekomst gemakkelijk aan te passen is. Mocht je later toch iets anders willen qua design of techniek, dan kun je dat dan flexibel en gemakkelijk aanpassen. Wil je bijvoorbeeld nu een website, maar in de toekomst toch een webshop, dan is dat ook mogelijk. Op die manier is deze nieuwe website een duurzame oplossing, waarmee je goed kan inspelen op nieuwe technische ontwikkelen.

Een greep uit de websites die wij onlangs hebben opgeleverd

Image
Image
Image

Wat klanten over ons zeggen

For a scientific meeting we needed urgently a good website. Malicompany was a great help! In no time we had a first website up and updates were always ready in short time. Really a great experience to work with the team!

Rob Leurs, Vrije Universiteit Amsterdam, the Netherlands

MaliCompany is buitengewoon prettig om mee samen te werken. De website van de Dorpsraad van Zuidoostbeemster was niet up-to-date en MaliCompany heeft de klus geklaard. Het bedrijf werkt efficiënt en denk goed mee. Wij zijn heel blij met haar inbreng.

DORPSRAAD ZUIDOOSTBEEMSTER Dorpsraad Zuidoostbeemster

De website is voor ons altijd een ondergeschoven kindje geweest. Malicompany heeft de gedateerde site onder handen genomen. Door goede adviezen en initiatief is alles weer up to date zonder dat we er omkijken naar hadden. Fijne partij om mee te werken!

MIKE SCHMIDT Mrsonderhoud

MaliCompany staat voor hoge kwaliteit, gepast maatwerk, prettige samenwerking, klantgericht meedenken en uitstekende service, ook na oplevering van de website. Ik kan de diensten van MaliCompany dan ook stellig aanraden.

DR. DAAN GEERKE Division of Molecular Toxicology

Neem contact op

Neem vandaag contact op en schaf deze strippenkaart aan. E: info@malicompany.com T: 0681899655
Gelieve jouw naam in te vullen
Gelieve jouw e-mail in te tikken Het mailadres lijkt niet geldig te zijn
Gelieve jouw telefoonnummer in te vullen
Gelieve een bericht achter te laten

TELEFOON

NUMMER 0031(0)299 778270

GEVESTIGD

Wij zijn gevestigd in Purmerend

LIKE EN VOLG OP

Facebook

Search