Webbouw

Voor excellente webbouw ga je naar MaliCompany webbouwer Purmerend

Op zoek naar excellente webbouw? Dan ben je bij deze webbouwer Purmerend aan het juiste adres. Wij bouwen zowel websites als webshops in onder andere WordPress, Joomla en Magento. Ook als je op zoek bent naar een webbouwer Amsterdam of een webbouwer Alkmaar, zit je bij ons goed. Wij zitten slechts op 20 minuten rijden vanaf Amsterdam Centraal en Alkmaar en zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg met de auto of openbaar vervoer. Kies voor 10 jaar lang ervaring en expertise. Wij zijn er voor grote en kleine organisaties.

CMS Systemen webbouw:
Joomla, WordPress, Magento 2

Wij bouwen onze websites en webshops in verschillende soorten (content management) systemen. Wij bieden de volgende type webbouw aan:

Webbouw op zoek naar excellente webbouwWij bieden de volgende type webbouw aan:

  1. » Wp webbouw (WordPress): WordPress websites en WordPress webshops (WooCommerce)
  2. » Joomla webbouw: Joomla websites en Joomla webshops
  3. » Presta webbouw: webshops
  4. » Magento webbouw: webshops

 

Wil je een website in een ander systeem dan hierboven is vermeld? Geef het aan op het formulier. Wij hebben voor tal van opdrachtgevers gewerkt in een grote diversiteit aan cms-systemen. Dit betekent dat wij jou ongetwijfeld toch nog kunnen helpen, ondanks dat het systeem hierboven niet staat vermeld.

Meer over CMS-systemen

Benieuwd wat een CMS is? En wat bijvoorbeeld WordPress inhoudt? Bekijk de video hiernaast.

Ik wil een offerte voor mijn nieuwe website

OFFERTE AANVRAGEN
Gelieve jouw naam in te vullen
Gelieve jouw telefoonnummer in te vullen
Gelieve jouw e-mail in te tikken Het mailadres lijkt niet geldig te zijn
Gelieve een bericht achter te laten

AVG Ready

Je kunt ook bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar een webbouwer AVG. Vanaf 25 mei moeten alle organisaties en al hun websites voldoen aan de nieuwe AVG-wetgeving. Deze Algemene Verordening Gegevensbescherming maakt dat ook jij je website daarop moet aanpassen. Bij al onze nieuwe websites zorgen wij ervoor dat deze voldoen aan de AVG-eisen. Heb je al een website, dan kunnen wij er tevens voor zorgen dat deze helemaal voldoet aan de huidige normen.