Website laten maken Purmerend

Al tientallen Purmerendse ondernemers en daarbuiten door ons voorzien van een site

Wilt u een website laten maken in Purmerend? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. MaliCompany is een gezellig en professioneel internet bureau in Purmerend. Wij maken websites voor MKB en zzp'ers in Purmerend, maar wij bouwen ook websites voor bedrijven en particulieren daarbuiten, zoals de Beemster, Volendam, Monnickendam, Edam en natuurlijk Amsterdam. Naast websites bieden wij de volgende diensten aan:

WEBSITE BOUW

Op zoek naar een nieuwe website?

Lees verder

SEO OPTIMALISATIE

Wordt beter vindbaar in Google en genereer meer leads.

Lees verder

AVG OPTIMALISATIE

Optimaliseer je website voor de AVG.

Lees verder
services-mid.jpg

VERBETER JE WEBSITE

Verbeter je bestaande website.

Lees verder

SOCIAL MEDIA MARKETING

Zet Facebook Advertenties in om meer klanten te bereiken.

Lees verder

EMAIL MARKETING

Zet emailmarketing in om meer klanten te bereiken.

Lees verder

Een Purmerends Full Service Internetbureau

MaliCompany is een full-service Internetbureau. Wij zijn gevestigd in de Weidevenne (Purmerend) en zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Neem afslag Purmerend-Zuid en rij richting de Jan Blankenbrug.

 

3 redenen om dit Purmerendse bedrijf te kiezen om jouw website te laten maken

DeGoedeKerstpakketten1. Dichtbij in de buurt

Een website laten maken is een persoonlijk proces. Het is belangrijk te kijken naar wat jij mooi en belangrijk vindt, wie jouw doelgroep is en hoe jij het beste jouw doelgroep bedient. Een goede website bouw je dan ook niet in een uurtje. Belangrijk is dat je met elkaar kunt sparren en van gedachte kan wisselen over creatieve ingevingen. Omdat wij gevestigd zijn in Purmerend en de meeste bedrijven op steenworp afstand liggen, is het makkelijk om even snel een kop koffie te drinken en over nieuwe ideeën te brainstormen.

2. Purmerendse bedrijven van verschillend formaat

Wij zijn een belangrijke sparringspartner voor tal van diverse bedrijven Jouw bedrijf en wat jij wil bereiken staat voorop. Wij brengen ruim 10 jaar ervaring mee op het gebied van websites laten maken en webdesign. Wij hebben gewerkt voor multinationals en zzp'ers. Op die manier brengen wij de expertise van een groot bedrijf met ons mee, terwijl de persoonlijke aandacht van een klein bedrijf behouden.

Cisca Veerman 3DwebpaginaGeen bedrijf is te groot of te klein voor ons. Wij hebben gewerkt voor universiteiten met een omvang van meer dan 5000 mensen personeel, maar ook voor zzp'ers en alles daartussen. Ongeacht de omvang van jouw bedrijf, kun je bij ons terecht.

3  Binnen 2 weken al een website

Je hebt een idee, een business plan en je wil snel een website. Of je bent al een tijdje een ondernemer en ontevreden over jouw huidige website. Of je merkt dat de website die je hebt, maar geen bezoekers trekt. Bij ons heb je al snel een nieuwe website of een restyling van een website. Dit kan al binnen twee weken. Meer weten over een werkwijze. Neem contact met ons op.


Website bouwen Purmerend dit zijn onze systemen:

Bij MaliCompany maken wij websites in verschillende systemen.Wij bouwen onder andere in:

Daarnaast hebben we ervaring met tal van andere systemen, zoals Drupal, Tridion en gewoon html5/css.

Dorpsraad Zuidoostbeemster

Webshops:

Naast websites bouwen wij ook webshops. Dit doen wij in de volgende systemen:

 

Zelf een website maken of je laten bijscholen? Volg een van onze cursussen in Purmerend

Wil je toch liever zelf een website maken? Dat kan ook. Wij verzorgen verschillende soorten cursussen, zoals een website maken in een dag, website maken op maat, cursus SEO (Search Engine Optimalization, oftewel beter vindbaar worden in Google) en social media cursussen. De cursussen kunnen in groepsverband of privé worden gevolgd. Je leert in de cursussen hoe je een website in Wordpress of Joomla kunt maken en hoe je deze gemakkelijk kunt onderhouden.


D66 BeemsterSEO (Search Engine Optimalization) en Adwords, wij zijn partners van Google

Je hebt jouw website als visitekaartjes, om meer naamsbekend te genereren en waarschijnlijk om uiteindelijk meer klanten en omzet te krijgen. Wat jij graag wil met jouw website is belangrijk en wanneer wij een website gaan maken, denken wij graag met je mee. Wat moeten jouw bezoekers uiteindelijk doen? Zich aanmelden voor een nieuwsbrief en zo op te hoogte blijven van de activiteiten die jouw bedrijf onderneemt? Of moeten ze zich aanmelden voor jullie vereniging en opgeven voor bijvoorbeeld een gratis proefles? Of wil jij dat jouw bezoekers zo enthousiast worden dat ze ook klant worden meteen die offerte aanvragen of de telefoon oppakken voor meer informatie over jouw product of dienst. Wat je ook wil, het is belangrijk dat je nadenkt hoe jij jouw website het beste kunt inrichten en hoe jij uiteindelijk dat ermee bereikt wat jij wilt. En ... dan is het natuurlijk ook fijn dat mensen je makkelijk kunnen vinden.

Googlepartner

Wij zijn gecertificeerd partners van Google en helpen jou graag jouw website nog meer te optimaliseren. Op zoek naar handige en bruikbare tips? Neem contact met ons op via email of bel: 0299 778270 of 06 81899655.

Ik wil een offerte voor mijn nieuwe website

OFFERTE AANVRAGEN
Gelieve jouw naam in te vullen
Gelieve jouw telefoonnummer in te vullen
Gelieve jouw e-mail in te tikken Het mailadres lijkt niet geldig te zijn
Gelieve een bericht achter te laten

TELEFOON

NUMMER 0031 (0)299 778270

GEVESTIGD IN

Wij zijn gevestigd in de Weidevenne, Purmerend

LIKE ONS

Op Facebook

Search